DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Şehit Mehmet Karaaslan İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okulumuzda doğrudan temin usülü ile 5 kalem kırtasiye malzemesi alımı yapılacaktır. İlgilenenlerin teklif mekbutu, piyasa araştırması ve teknik şartnameyi kaşeli olarak 30.11.2023 tarihi saat 12 ye kadar  okul müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Ekm

Okulumuzda doğrudan temin usulu ile 5 kalem temizlik malzemesi alınacaktır. Teklif vermek isteyenlerin ekteki teklif mektubu, Teknik Şartname(İmza ve Kaşeli) ve piyasa araştırması tunağını belirtilen tarihlerde müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir

Ağu

Okulumuzda doğrudan temin usulu ile 7 kalem kırtasiyemalzemesi alınacaktır. Teklif vermek isteyenlerin ekteki teklif mektubu,Piyasa Araştırması ve Teknik Şartnameyi(İmzalı Kaşeli) belirtilen tarihlerde müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Ağu

Okulumuzda doğrudan temin usulu ile 10 kalem temizlik malzemesi alınacaktır. Teklif vermek isteyenlerin ekteki teklif mektubu, Teknik Şartname(İmza ve Kaşeli) ve piyasa araştırması tunağını belirtilen tarihlerde müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Mrt

Okulumuzda doğrudan temin usulü ile 3 Kalem kırtasiye malzemesi alımı yapılacaktır. Teklif vermek isteyenlerin ekteki piyasa araştırması tutanağı ve teklif mektubu tutanağını belirtilen tarihlerde müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Mrt

Okulumuzda doğrudan temin usulu ile 5 kalem temizlik malzemesi alınacaktır. Teklif vermek isteyenlerin ekteki teklif mektubu ve piyasa araştırması tunağını belirtilen tarihlerde müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Ağu

Okulumuzda doğrudan temin usulü ile temizlik malzemesi alımı yapılacaktır.

Ağu

Okulumuzda doğrudan temin usulü ile kırtasiye malzemesi alımı yapılacaktır.

Haz

Okulumuz Diyarbakır il genelinde düzenlenen genç hafızlar yarışmasına 8/A sınıfı öğrencilerinden Hasan ŞEN ile katılarak İl 1. liğini elde etmiştir. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuzun tanıtım broşürü mahalleliye dağıtılmak üzere hazırlandı.