DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Şehit Mehmet Karaaslan İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ KATILIMIYLA ÇOŞKUYLA KUTLANDI. ETKİNLİKLER YAPILDI. MÜZİK DİNLETİSİ VE KORO ÇALIŞMALARI YAPILDI.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma kapsamında etkinlikler yapılmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut anlatılmıştır ve etkinlikler yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı münasebetiyle etkinlikler yapılmıştır. Öğrencilerimize Ramazan ayının fazileti hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü 5,6,7 ve 8. sınıflar arasında şiir ve metin okuması yapıldı. İstiklal Marşımızın kabulü süreci hakkında bilgiler verildi.

Mrt

Diyarbakır MEB AKUB birimi tarafından okulumuzda deprem öncesi, anı ve sonrası hakkında öğrencilerimize gerekli bilgi verildi ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Okulumuzda 06/02/2024 tarihinde yapılan deprem tatbikatından görüntüler.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Dede Korkut Okumaları Gerçekleştirildi. Emeği geçen Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ulu Önden Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere en büyük armağanı Cumhuruiyetimizin 100. yılı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Tem

15 TEMMUZ, hain bir darbe girişiminin yaşandığı ve milletimizin cesurca direndiği bir gün olarak tarihe geçti.Bu önemli tarihin yıl dönümünde vatanımız için canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz.

May

TÜBİTAK 2204-B ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında Malatya bölge finalindeyiz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 84. vefat yıl dönemi okulumuzda konuşmalar, şiir, Atamızın sevdiği şarkılarla anıldı.

Haz

Okulumuz Tübitak 4006 projeleri kapsamında şehrimizin bilim ve sanat takvimi hazırladı. Bu takvimler matbaaya verilerek duvar ve masa üstü takvimi olarak basıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.