Şehit Mehmet Karaaslan İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 05516790379............
Belgegeçer : ,,
WEB https://sehitmehmetkaraaslaniho.meb.k12.tr
Adres : FABRİKA MAH. 867. SK. ŞEHIT MEHMET KARAASLAN IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 2 YENİŞEHİR / DİYARBAKIR
VİZYON : Avrupa Birliği toplumunun standartlarında rekabet eden seçkin bireylerini yetiştirmek için; problem çözme yeteneğine sahip, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmayı ilke edinmiş yurt içinde ve dünyada sayılan,disiplinlerinin okuldan onur duyduğu, ülkemizin okulları için model bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlar ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; geleceğin Türkiye´sinde söz sahibi olacak, kendine güvenen, kültürel ve ahlaki değerler önem veren; yaşayarak, yaşadıkça öğrenen, bilgili, bilgiyi kullanabilen, bilimsel düşünebilen; bu günü dünden, yarını bu günden güzel kılan; sevgi dolu, kişilik sahibi insana saygılı; toplumun her kesimini kucaklayan, toplam kalite anlayışı içinde velisi ve öğrencisi ile bütünleşmiş, katılımcı, değişimi yakalamış; bütün çalışanları ile sıcak bir aile ortamı oluşturmuş;dünyaya meydan okuyan öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Isınma : Doğal Gaz
Servis : Yok
Ulaşım : Belediye Otobüsleri-Özel Halk Otobüsleri ve Özel Araç
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : OKULUMUZDA TÜBİTAK 4006 PROJELERİ VE E-TWİNNİNG PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR